Nothing
Posted on Friday, January 13, 2012, ϟ 0 comments

Nothing to say.tapi tetap say jgk,tu yang org panggil ckp tak serupa bikin.boring so blog jadi tempat sembang sorang2,hah tak kisah pun dok taw dah mmg aku x brapa nak betoi.dulu sekolah gduh x sbaq nak abeh skola,nie dh abeh skola rasa mcm nk pi sekolah blk.

Rindu apa x taw laa.haaa ada marka pa kat skolah tu.haih x penah g kpel satu sekolah,bkn pa rindu kat pak guard,mak cik kantin,mak cik kebun.lepa rindu ka kat aku?haha x dak jawapan utk yang tu.org cam aku tak dak sapa nk rindu aih.tuuudiiaaaa wat ayt sedih dah.tak lalu nk dgr.!nk mengutuk orang dlm nie?ish x syok pulak dok boh nm depa dlm nie.ceyh tgh belakon baik la nie.

Gila fake aku.!aku nak kata pa pun x pa.selagi tak mai tibai aku tu sudah la.mengata tak pa,cuma sakit ati x jejas kot mn,klu tibai sakit ati dpt skit badan dapat.boring tak taw wtpa dah nie,kuaq lepak x taw nk pi mn dah,kuaq dating?haih yg tu syok dgr tu haha gatai gila aku.!well i'm 20 this year,org kata pa,boleh kwen dh pun,tu org tua2 yang kata.org tua mana yg kata tu tak taw laa.x sempat nak pi cari.tapi aku x rasa pun camtu.20 satu umur yg muda nak umah tangga.muda bg aku laa.bg yg perfect selok belok umah tangga nie x rasa pa dh kot.ready dh pa jadi bini org.tak pa kot mana pun blh janji hidup hampa bahagia sudah.yang penting aku tumpang seronok hihi bye :)

Kotak Kehidupan

About|Post|Follow


Shazney Rahman



Last Entries

Copyright© 2011 : Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.