Thanks untuk adek yang comel
Posted on Thursday, December 29, 2011, ϟ 0 comments

Happy birthday to me.!haha muka poyo kan kat atas tu,tak pa la yang penting teharu huhu.kau ada camnie??tak da kan,ok diam sudah.!haha i'm joke ok.terima kasih untuk adik yang comel2 nie Faizatul Amira Pisol,baiknya budak comel tu buatkan benda alah camnie untuk akak dia yang sakai nie hihi.sumpah terharu tengok benda nie.tak dapat hadiah pun tak pa,benda nie pun dah cukup buat akak senyum macam org gila dik oii.siap buat DP lg kan.honestly suka sangat benda nie.cam terkejut bila tengok benda nie kat wall akak hehe.mula nak perasan jap masa tu kan.sumpah besday kali nie PALING TERINDAH.!macam2 benda yang tak dijangka muncul time 27/12/2011 nie.rasa macam tak bagi masa berlalu.nak ja 27/12/11 tu kekal.aceyh gila dah aku mintak sampai tahap camtu huhu.ok la adik.just nk cakap terima kasih yang tak terhingga untuk benda nie.akak suka dik,suka sangat.rasa macam diri dihargai pun ada.ingat taw i always love you,jaga diri n study rajin2,n jaga si dia Yusuf Halim anda baik2 k,sumpah sweet adik dengan dia.baek2 taw.!if adek down akak sentiasa di belakang adik,remember that sayang.ok bye ilysm :)

Kotak Kehidupan

About|Post|Follow


Shazney Rahman



Last Entries

Copyright© 2011 : Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.