Just for u My Nisa :)
Posted on Sunday, November 13, 2011, ϟ 0 comments

Hmm Khairun Nisa Hamzah,u sedih?org taw u sdih,org update blog nih khas utk u,org nk ckp org syg u,org tak suka tgk u sdih,org dh ckp kn,yg lpas biaq lpas ja,life must go on syg.!anggap ja u ngan dia x dk jdoh,mmg snang la org ckp sbb org x dok kt tmpat u,yaa mmg btoi org skang x dok kt tmpat u tp org pnah rsa mcm mn u rsa skrang.u taw bnda yg pling org tak suka tgk air mta u :'(.org bnci air mta u.!air mta gmbira x pa,air mta coz u sdih org sgt bnci.!td ptg org tgk mta u dlm2,org tny u ok ka tak?u glak n mta u berair,u ckp aku kuat la,klu aku kuat hang pn kna kuat la,sumpah u tipu kn?org nk bg smangat org kt u,ambk smua pn x pa.u taw skrang org rsa cam nak tkar jap ati org ngan u,biar org rsa skit u,n u rsa hepi org hee.cam bdoh kn angan2 org.u cantik,mnis,rmai yg tngu u sbnarnya,cma u ja x nmpk,nana pnah kta jgn tnggu kt pintu yg trtutup tu lma2,blm tntu dia bkak or tak,u try g kt pintu yg sdia terbuka dh k,insyallah msti u dpt something yg slama nie u cri.tuhan x pnah ambk apa yg kita syg kn?kcuali gnti dgn yg lbh baik,stop blame dri sndri,u tak bdoh,u mnusia nak jgk rsa dsayangi kn,cma nsib u krang baek ja,u taw tuhan slalu bg kta jmpa dgn org yg slh sblm temukan kita dgn org yg btoi,sbb apa u taw?dia nak u dpt nilai yg mn baek n yg mn bruk,x kn dia nak bg u jmpa dgn org yg baek ja.x guna jd mnusia klu x dpt beza baek n bruk right?dah2 lpas nie u mnja2 ngan org ja nah,org bg bntal bsuk org kt u hehe.tp u x ska bntal bsuk org,u ckp bau mcm sampah haha.jay x ckp apa pn,dia ska ja bntal org hee. xpa org nak bg jgk,jnji u glak ja,org nak nisa org yg dl bkn yg skrang.Khairun Nisa Hamzah back to normal life,take time utk trima cinta baru si M ada,si D pn ada,pilih2 huhu.ily nisa :)

Kotak Kehidupan

About|Post|Follow


Shazney Rahman



Last Entries

Copyright© 2011 : Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.